Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii

Pereti cu muschi stabilizati

Perete verde din licheni rotunzi

Lichenii rotunzi vin intr-o culoare fresh, un verde deschis care adauga un plus de prospetime incaperii in care va desfasurati activitatea. Peretii din licheni rotunzi impresioneaza prin aspectul moale si efectul 3D creat. De asemenea, se preteaza foarte bine in medii de lucru, datorita beneficiilor asupra sanatatii ( Imbuntatesc calitatea aerului si ajuta la scaderea nivelului de stres). 

Culoarea fresh a lichenilor se mentine fara ingrijiri aditionale si prin urmare, fara costuri suplimentare pentru dumneavoastra. Dimensiunile peretilor verzi se iau conform dorintelor dumneavoastra, avand posibilitatea de-a va crea propriul design care sa ramana in mintea oaspetilor, pentru multa vreme de acum incolo. 

Perete din muschi de padure si licheni rotunzi

Bureti luxurianti de licheni rotunzi pe o patura de muschi de padure, o priveliste care incanta privirea si simturile. Combinatia dintre muschi si licheni rotunzi este ideala pentru ziduri si tavane, dar si pentru forme mai speciale cum ar fi un logo care poate fi integrat cu usurinta.

Diferitele culori si unicitatea fiecarui lichean rotund face ca fiecare perete verde sa fie deosebit. 

Poate fi utilizat sub diverse forme, fie ca e vorba despre dormitoare, sufragerii sau Sali de conferinta. Acest perete te aduce mai aproape de natura, creand impresia ca te afli in vesnica tundra verde.

Detalii tehnice

Perete verde din licheni rotunzi

Perete din muschi de padure si licheni rotunzi

Pret / mp la cerere la cerere
Densitate material 12mm MDF, 1-3mm adeziv, 15mm+ strat verde 12mm MDF, 1-3mm adeziv, 15mm+ verdeata
Greutate 15kg/m² 15kg/m²
Izolatie fonica Medie Medie

Posibile aplicații pentru pereti verzi din licheni rotunzi

Cel mai minimalist dintre tipurile noastre de ecologizare este deosebit de potrivit pentru spatii de dimensiuni reduse cum ar fi cabinetele medicilor, dar și lobby-urile.

Efectul 3D și senzația moale a mușchiului are un efect pozitiv asupra climatului camerei și reduce zgomotele deranjante. Culoarea proaspătă este păstrată fără nici un fel de îngrijire și, prin urmare, fără costuri de mentenanta, creând astfel o bucată de natură pentru viața de zi cu zi.

Dimensiunile individuale fac posibilă proiectarea verde a peretelui în întregime în funcție de dorințele proprii, garantând astfel o piesa unică de design interior, care nu numai că va rămâne în memoria oaspeților pentru o lungă perioadă de timp, ci și le va face puțin mai verzi în fiecare zi .

Video licheni rotunzi

Posibile aplicații pentru pereti din muschi de padure si licheni rotunzi

Pereții din muschi de pădure și licheni rotunzi pot fi utilizați într-o varietate de moduri, de exemplu pentru a înfrumuseța dormitoarele și zona de luat masa sau pentru a transforma sălile de conferințe plictisitoare.

Rezultatul este o formă de ecologizare verticală care nu numai că are un efect de izolare fonică, dar nu necesită nici o întreținere datorită unui proces de conservare special - adică fără costuri de mentenanta si fără întreținere.

Culorile diferite și unicitatea fiecărui mușchi sferic fac ca fiecare decor să fie unic. Acest zid de mușchi te face rapid să uiți că ești în altă parte decât într-o tundră nordică.

Video pereti din muschi de padure si licheni rotunzi

Designul in relatie cu natura

MOBILADO ofera solutiile de design cu ajutorul muschilor si al lichenilor stabilizati, aducand natura in forma pura la interior și totodata un design modern al pereților. Suprafețele diverse pot fi proiectate pentru spații de birouri, gastronomie, spații comerciale și multe altele - fie pe perete, tavan sau mobilier. Producțiile de înaltă calitate GREEN INDIVIDUAL, produse in Germania nu numai că sunt plăcute vizual, ci și creează o atmosferă plăcută în cameră, proiectează un sentiment de liniște și imbunatateste acustica camerei.

Fara udare, fara griji

Un proces de conservare naturală conferă plantei durabilitate. În acest fel, operele de artă verzi pot rămâne frumoase ani de zile și își păstrează aspectul natural. Iar cel mai avantajos este faptul ca: plantele nu au nevoie de apă sau de lumină datorită acestui proces ecologic special.

Original din BAVARIA, Germania

O echipă de producție cu experiență produce aceste plante și suprafețe de mușchi în atelierul din Höhenkirchen, Germania, situat în apropiere de München. Fiecare produs este realizat manual, în conformitate cu cerințele dvs. individuale, pentru a se potrivi cu conceptul dat, făcându-i fiecăruia un design original.

Cererile speciale sunt bine-venite

Fie că sunteți interesat de forme speciale, de logo-uri sau de compoziții de plante, așteptăm cu nerăbdare cererile dvs. și suntem bucuroși să vă implementăm preferințele individuale. Sunt posibile producții în conformitate cu reglementările privind protecția împotriva incendiilor B1.

Acest tip este potrivit pentru utilizare în clădiri, tavane suspendate, pereți frontali și mobilier. Este vizibilă marginea materialului de baza, MDF de 12 mm.

Materialul MDF este acoperit prin ecologizarea muchiei și rezultatul este un aspect natural general. Acest tip este posibil pentru suprafețele plane.

Profilul din aluminiu anodizat are o înălțime de 45 mm și o margine vizibilă de 13 mm. Este montat direct pe perete.

Acest profil de aluminiu (înălțime 45 mm, margine vizibilă 13 mm) este negru mat și anodizat. Este montat direct pe perete.