Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii

Pereti cu licheni nordici

Perete verde din licheni nordici

Licheanul nordic are multe calitati dar, probabil cea mai importanta si versatila este aceea ca, absoarbe zgomotul cu pana la 50%, fiind licheanul cu cea mai ridicata izolare fonica. Aceasta proprietate face din licheanul nordic ideal pentru incaperi cu un nivel ridicat de zgomot. Totodata, acesta regleaza umiditatea, pretandu-se in spatii de wellness si spa.

Provin din Finlanda si Letonia.

Lichenii vin intr-o paleta larga de culori, incepand cu un galben fresh si terminand cu un violet intens, cu un efect vizual placut, in deosebi pe suprafetele intinse. In functie de culoarea preferata, aceasta piesa de verdeata, poate transforma orice perete fie intr-o opera de arta moderna, fie intr-un colt de natura calmant si revigorant.

Peretii cu licheni vin in 8 culori.

Detalii tehnice

Pret / mp la cerere
Material 12mm MDF, 1-3mm adeziv, 15mm+ strat verde
Greutate 13kg/sm²
Izolare fonica Foarte buna (certificat conform ISO 354: NRC = 0,5, 50% absorbtie sunet)

Posibile aplicații pentru pereti verzi din licheni rotunzi

Pereții din licheni nordici sunt foarte versatili: izolația fonică oferita de acestiaeste foarte ridicată și 50% din zgomot este absorbit. Această proprietate ii face ideali pentru camere cu niveluri ridicate de zgomot. În plus, lichenul nordic reglează umiditatea din incapere și este, prin urmare, potrivit și pentru camere cu umiditate mai mare, cum ar fi spațiile de wellness sau spa.

La fel ca toate produsele comercializate, lichenii sunt 100% naturali și nu necesită nici un fel de întreținere cum ar fi lumina naturala sau sa fie udati.

Spectrul larg de culori al mușcilor de ren se întinde de la galben până la violet și albastru intens și este deosebit de impresionant pe suprafețe mari, fie în dormitor, în zona de luat masa, fie în sala de conferințe. În funcție de alegerea culorii, această ecologizare verticală inovatoare poate transforma un perete într-un peisaj de natura, precum și un obiect de artă plin de viață, colorat și modern.


Notice: Undefined index: v in /home/admin/public_html/modules/jscomposer/include/templates/shortcodes/vc_video.php on line 24

Video licheni nordici

Designul in relatie cu natura

MOBILADO ofera solutiile de design cu ajutorul muschilor si al lichenilor stabilizati, aducand natura in forma pura la interior și totodata un design modern al pereților. Suprafețele diverse pot fi proiectate pentru spații de birouri, gastronomie, spații comerciale și multe altele - fie pe perete, tavan sau mobilier. Producțiile de înaltă calitate GREEN INDIVIDUAL, produse in Germania nu numai că sunt plăcute vizual, ci și creează o atmosferă plăcută în cameră, proiectează un sentiment de liniște și imbunatateste acustica camerei.

Fara udare, fara griji

Un proces de conservare naturală conferă plantei durabilitate. În acest fel, operele de artă verzi pot rămâne frumoase ani de zile și își păstrează aspectul natural. Iar cel mai avantajos este faptul ca: plantele nu au nevoie de apă sau de lumină datorită acestui proces ecologic special.

Original din BAVARIA, Germania

O echipă de producție cu experiență produce aceste plante și suprafețe de mușchi în atelierul din Höhenkirchen, Germania, situat în apropiere de München. Fiecare produs este realizat manual, în conformitate cu cerințele dvs. individuale, pentru a se potrivi cu conceptul dat, făcându-i fiecăruia un design original.

Cererile speciale sunt bine-venite

Fie că sunteți interesat de forme speciale, de logo-uri sau de compoziții de plante, așteptăm cu nerăbdare cererile dvs. și suntem bucuroși să vă implementăm preferințele individuale. Sunt posibile producții în conformitate cu reglementările privind protecția împotriva incendiilor B1.

Il poti monta singur/a