Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii

Pereti cu plante stabilizate

Perete JUNGLE

O varietate de plante din padurea tropicala, conservate si dispuse pe o patura de muschi de padure, lasa o profunda impresie de jungla in spatiul in care dumneavoastra va desfasurati activitatea. Se preteaza in spatii precum: birouri, Sali de asteptare si alte spatii publice. Datorita efectului de izolare fonica, creaza o oaza de liniste si calm, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o stare de bine, departe de stresul si zgomotul din oras.

Adu o parte din jungla tropicala in viata de zi cu zi, cu propriul perete verde si fresh realizat conform ideilor personale.  Design your jungle wall!

 

Perete Plant Island

Muschi de padure la baza, cu accente de licheni rotunzi si plante precum eucaliptul, feriga si alte plante natural conservate. Design individual cu integrare de logo sau forme speciale este disponibil la cerere.

Creaza o atmosfera de pajiste datorita muschilor de padure si ferigilor, imagine de care sa va bucurati fara a necesita ingrijiri extra precum nici costuri suplimentare.

Lasa-te purtat pe meleaguri pitoresti in fiecare zi!

Detalii tehnice

Perete JUNGLE

Perete PLANT ISLAND

Pret / mp la cerere la cerere
Densitatea materialului 12mm MDF, 1-3mm adeziv, 30mm+ strat verde 12mm MDF, 1-3mm adeziv, 30mm+ strat verde
Greutate 14kg/m² 17kg/m²
Izolatie fonica Foarte buna Buna

Posibile aplicații pentru pereti JUNGLE

Pereții JUNGLE se încadrează în camere private, precum și în birouri sau receptii de clădiri publice. Datorită efectului său de izolare fonică, acesta creează o oază de calm și vă oferă sentimentul de a fi departe de stres și întâlniri.

Culorile plantelor junglei se schimbă de la verde deschis la verde închis la albastru-verde. Acesta este modul în care proiectăm peretele dvs. JUNGLE în funcție de ideile dvs. personale. Conservarea specială permite ca plantele să nu mai trebuiască să fie îngrijite - fără udare și, prin urmare, fără costuri de întreținere.

Aduceți o bucată de pădure tropicală în viața de zi cu zi cu verdele proaspăt al peretelui dvs. personalizat și bucurați-vă de timpul liber.

Video licheni nordici

Posibile aplicații pentru pereti PLANT ISLAND

Mixul de plante stabilizate poate fi utilizat în multe feluri și creează o atmosferă răcoritoare de pădure și luncă în dormitoare sau camere de zi, precum și în clădiri publice.

Diferitele specii de plante și culori pot fi combinate în funcție de dorințele și preferințele dumneavoastră.  Datorită unui proces special de conservare, plantele nu au nevoie de îngrijire, nu au nevoie nici de lumină, nici de apă, fără costuri de întreținere.

Fie că reprezintă un perete de izolare fonică care personalizează biroul, fie ca este o sursă de inspirație verde în interiorul celor patru pereți: mușchiul plăcut la atingere și frunzele din compoziție vă conduc într-o excursie în mediul rural - în fiecare zi.

Video licheni nordici

Designul in relatie cu natura

MOBILADO ofera solutiile de design cu ajutorul muschilor si al lichenilor stabilizati, aducand natura in forma pura la interior și totodata un design modern al pereților. Suprafețele diverse pot fi proiectate pentru spații de birouri, gastronomie, spații comerciale și multe altele - fie pe perete, tavan sau mobilier. Producțiile de înaltă calitate GREEN INDIVIDUAL, produse in Germania nu numai că sunt plăcute vizual, ci și creează o atmosferă plăcută în cameră, proiectează un sentiment de liniște și imbunatateste acustica camerei.

Fara udare, fara griji

Un proces de conservare naturală conferă plantei durabilitate. În acest fel, operele de artă verzi pot rămâne frumoase ani de zile și își păstrează aspectul natural. Iar cel mai avantajos este faptul ca: plantele nu au nevoie de apă sau de lumină datorită acestui proces ecologic special.

Original din BAVARIA, Germania

O echipă de producție cu experiență produce aceste plante și suprafețe de mușchi în atelierul din Höhenkirchen, Germania, situat în apropiere de München. Fiecare produs este realizat manual, în conformitate cu cerințele dvs. individuale, pentru a se potrivi cu conceptul dat, făcându-i fiecăruia un design original.

Cererile speciale sunt bine-venite

Fie că sunteți interesat de forme speciale, de logo-uri sau de compoziții de plante, așteptăm cu nerăbdare cererile dvs. și suntem bucuroși să vă implementăm preferințele individuale. Sunt posibile producții în conformitate cu reglementările privind protecția împotriva incendiilor B1.

Il poti monta singur/a