Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii

Despre noi

Bine ati venit!

MOBILADO iti ofera o gama variata de produse cu ajutorul carora sa iti personalizezi casa si biroul asa cum iti doresti. Vrem sa fim sursa de inspiratie care iti transforma ambientul intr-un spatiu reprezentativ si la care astepti cu nerabdare sa te intorci in fiecare zi.

Magazinul online in care te afli a fost creat de catre o echipa de oameni tineri, entuziasti care si-au propus sa transforme fiecare casa si spatiu de lucru din Romania intr-un loc mai bun, mai functional si mai frumos. De aceea, iti stam la dispozitie oricand ai nevoie de inspiratie sau ajutor. Echipa noastra de designeri sunt in masura sa iti dea sfaturile ideale.

La noi vei gasi o selectie vasta de mobilier, corpuri de iluminat, accesorii pentru casa si alte articole din care poti alege combinatiile care sa te reprezinte – la preturi corecte.

Printre beneficiile pe care ti le oferim este acela ca tot ceea ce iti doresti poate ajunge direct la tine, cu livrare din fabrica, in doar cateva zile .

Echipa Mobilado.